Trondheim Open

slå på kunst

 

Slå På Kunst på besøk

Slå På Kunst er et samarbeidsinitiativ som tar sikte på å vise fram og selge kunst, dannet av Carlos A. Correia og Inga Skålnes i 2017. Slå På Kunst kuraterer kunst inn i hverdagslige omgivelser; ute på gata, inne på kjøpesenter, restauranter og arbeidsplasser, med intensjon om å synliggjøre samtidskunsten for de som ikke frekventerer galleriene jevnlig. Videre undersøker prosjektet hvordan kunst kan forvandle omgivelsene den plasseres i. Hva skjer med det offentlige rommet når det dukker opp et pop-up galleri? Og hva skjer med et hjem når det fylles med kunst?

Under Trondheim Open vil Slå På Kunst arrangere en salgsutstilling i en privat leilighet på Lademoen i Trondheim. Utstillingen vil bestå av verk av kunstnere Eva Ballo, Per Formo, Reidun Synnøve Gravelseter, Øyunn Hustveit, Karoline Sætre, Kristine Wathne og Eigil Forberg. I tillegg arrangeres det en konsert og en salong med tema «å samle,» i leiligheten i løpet av utstillingsperioden.

Utstillingen er åpen for publikum lørdager og søndager. Konserten og salongen har begrensede plasser. Påmelding skjer ved å sende en mail til jegvil@slapakunst.com

Adresse: TBA
27.-28. oktober og 3.-4. november
Kl 12 - 16


Informasjon om tid og sted for salong og konsert kommer snart!

www.slåpåkunst.com