Trondheim Open
DF6A0957edited.jpg

26. OKT - 4. NOV

Vi presenterer ArtScene Trondheim som en av årets samarbeidspartnere!

Foto: Kristine Wathne

Foto: Kristine Wathne

Vi presenterer ArtScene Trondheim som samarbeidspartner for Trondheim Open 2018!

ArtScene Trondheim er et uavhengig nettmagasin, som siden etableringen i 2009, har vært Trøndelags meningsbærende arena for formidling, debatt og refleksjon om samtidskunst. ArtScene Trondheim er i dag arbeidsplass for åtte frilans kritikere, som skaper faglige diskusjoner gjennom publisering av intervjuer, kommentarer og kunstkritikk.

I tiden fram mot Trondheim Open 2018 vil ArtScene Trondheim publisere en portrettserie på instagram med en rekke kunstnere som deltar i kunstbiennalen. Følg ArtScene Trondheim på instagram og facebook for å se og lese intervjuene.

Under Trondheim Open 2018 inviterer ArtScene Trondheim til kritikersamtaler i utstillingene på Kunsthall Trondheim og RAKE Visningsrom, hvor de sammen med Carl M. Faurby/Kunsthallen og Charlotte Rostad/RAKE vil diskutere deres respektive utstillinger fra både et faglig og subjektivt ståsted. Første samtale foregår mellom Eline Bjerkan, Øyvind R. Kvarme og Carl Martin Faurby på Kunsthall Trondheim lørdag 27. oktober, og den andre mellom Marit K. Flåtter, Gustav S. Borgersen og Charlotte Rostad på RAKE Visningsrom søndag 28. oktober. Vi gleder oss!

Lisa Edetun