Trondheim Open
DF6A0957edited.jpg

26. OKT - 4. NOV

Open Forum # 2: Hertling & Andreassen + presentasjon av foreløpig program for TO 2018

Onsdag 14.03.18 kl 18:30 - 20:00
Trondheim Kunstmuseum
Bispegata 7b

OBS! På grunn av sykdom, vil presentasjonen til Hertling og Andreassen utgå. Johan Börjeson og Beate Gjersvold vil fortelle om to kommende utstillinger som vil være åpne under festivaluken, og TO vil presentere festivalprogrammet. Velkommen!


Velkommen til Open Forum!

Vi sparker i gang festivalåret 2018 med Open Forum på Trondheim Kunstmuseum. Vi gleder oss til å presentere årets festivalprogram, så langt det er kommet til nå. I tillegg vil Johan Börjeson fra Kunstmuseet og Beate Gjersvold fortelle om to kommende utstillinger som vil være åpne under festivaluken

Det blir enkel servering og mulighet til å kjøpe forfriskninger i baren. 

Om Open Forum

Open Forum er arrangementer som finner sted i forkant av Trondheim Open og skal være en arena for, og stimulere til åpen faglig debatt rundt kunstlivet og samtidskunsten i regionen, samt å lade opp til selve festivalen. Formen er et åpent arrangement med inviterte gjester som presenterer og diskuterer aktuelle tema. Tidligere tema for Open Forum har blant annet vært "Trondheim som kunstby" og "Bevegelser i byrommet.”

Facebookarrangement