Trondheim Open
DF6A0957edited.jpg

26. OKT - 4. NOV

43603036_1458011940967790_9053177334911205376_o.jpg

I følge Dag Solhjell var kritikeren den aller første publikummer og det som dannet utgangspunktet for en kunstoffentlighet. Under Trondheim Open inviterer ArtScene Trondheim til kritikersamtaler i Kunsthall Trondheim og RAKE visningsrom, hvor de sammen med Carl M. Faurby/Kunsthallen og Charlotte Rostad/RAKE vil diskutere deres respektive utstillinger fra både et faglig og subjektivt ståsted.

Samtalen på Kunsthall Trondheim tar for seg utstillingen Strømmer av følelser, kropper av malm, kuratert av Lisa Rosendahl og vil ledes av Eline Bjerkan, Øyvind R. Kvarme og Carl Martin Faurby. Les mer om utstillingen her: Kunsthall Trondheim

Samtalen på RAKE visningsrom tar for seg utstillingen It is a light which objectifies everything and confirms nothing av Hilde Honerud, og ledes av Marit K. Flåtter, Gustav S. Borgersen og Charlotte Rostad på RAKE visningsrom. Les mer om utstillingen her: RAKE

Kunsthall Trondheim
27. oktober
kl. 17 - 18
Facebookarrangement: facebook.com/events/2209833569287366

RAKE visningsrom
28. oktober
kl. 16 - 17
Facebookarrangement: facebook.com/events/235088130494098

trondheimkunsthall.com
kunsthalltrondheim.no
rake.trondheim.no/visningsrom

Critic Talks

According to Dag Solhjell the critic was the very first spectator and a prerequisite for an art public. During Trondheim Open, ArtScene Trondheim invites to critic dialogues in Kunsthall Trondheim and RAKE visningsrom, where they together with Carl M. Faurby/Kunsthallen and Charlotte Rostad/RAKE will discuss the respective exhibitions from a professional as well as a subjective point of view.

The talks will be between Eline Bjerkan, Øyvind R. Kvarme, and Carl Martin Faurby at Kunsthall Trondheim, on the one side, and between Marit K. Flåtter, Gustav S. Borgersen, and Charlotte Rostad at RAKE Visningsrom on the other. Read more about the exhibitions here: Kunsthall Trondheim / RAKE

Hanna Fauske