Trondheim Open
DF6A0957edited.jpg

26. OKT - 4. NOV

Offisiell åpning // Paneldebatt: kunstspråk // ÅPNINGSFEST

Offisiell åpning // Paneldebatt: Kunstspråk // ÅPNINGSFEST

Trondheim Open 2018 sparkes i gang hos vår gode kollega Trøndelag Senter for Samtidskunst (TSSK). Alle er velkommen!

Trondheim Open ønsker velkommen til årets kunstbiennale og vil gi ordet videre til Pia Skog Hagerup - rådgiver for kultur i Trondheim Kommune - som har fått æren av å holde årets åpningstale.

Tradisjonen tro vil ”husbandet” vårt Trondheim Sinfonietta, stå for musikalske innslag i åpningsseremonien. Det blir forfriskninger, festlig drikke og mingling!

Paneldebatt: Kunstspråk
Kl. 18:30 er det klart for paneldebatt med tema Kunstspråk. Vi har fått med oss Gerd Elise Mørland - avdelingsdirektør for formidling ved Munchmuseet, Silje Sigurdsen - kunsthistoriker med formidlingskonseptet KUNZT, Pia Antonsen Rognes - kunstner og aktuell med utstilling på TSSK, og Anniken Storhaug - kunstnerisk leder og kurator på Dropsfabrikken, som sammen vil danne panelet.

Moderator for samtalen er Siri Reinsberg Mørch - universitetslektor ved NTNU, institutt for lærerutdanning, kunst og håndverksfagene. Samtalen vil vare ca. en time. Les mer om paneldebatten her.

Åpningsfest
Etter å ha debattert faglig spennende innhold er det tid for å feire at Trondheim Open 2018 er i gang. Gled deg til performance, snacks, og
DJ Big Bro Clifton, som vil holde liv i dansegulvet med sine rytmiske beats og groove. Baren vil være åpen hele kvelden med mulighet til å kjøpe forfriskninger.

Trøndelag senter for samtidskunst
Fjordgata 11

26. oktober
kl 18 - 24

Facebookarrangement: facebook.com/events/2255068471234399OFFICIAL OPENING OF TRONDHEIM OPEN 2018 Trondheim Open 2018 kicks off at Trøndelag Senter for Samtidskunst (TSSK), Friday 26. October at 18:00 Welcome!

Trondheim Open welcomes you to this year’s art biennale. Pia Skog Hagerup - Advisor to the City Executive for Culture - has the honour of giving the opening speech. True to tradition our ”house band” Trondheim Sinfonietta will perform at the opening ceremony. There will be light refreshments and mingling.

PANEL DISCUSSION: ART LANGUAGE At 18:30 there will be a panel discussion about art language. The panelists are Gerd Elise Mørland - Director of Learning at the Munch Museum, Silje Sigurdsen - art historian and founder of KUNZT, Pia Antonsen Rognes - artist with solo exhibition at TSSK, and Anniken Storhaug - Artistic Director and Curator at Dropsfabrikken. The discussion will be moderated by Siri Reinsberg Mørch - lecturer at NTNU, Department of Teacher Education, Arts and Crafts. The conversation will last approximately one hour. Read more about the panel discussion here.

OPENING PARTY After the panel discussion, it’s time to celebrate that Trondheim Open 2018 has started. You may look forward to performances, snacks, and DJ Big Bro Clifton, who will provide us with grooves and beats on the dance floor all night. The bar will be open well into the night, selling all kinds of refreshments.

Hanna Fauske